Tisdagsmiddag v.46
Jessie lagade fräsch, god, enkel och snabblagad mat med få ingredienser. Vi hade middag 18:30 Jessie var på väg hem kl: 17:30, rätt imponerande att få ihop en så god middag på kort tid! Lax & cous-cous serverat med yoghurtsås på vitlök och mynta!
Ingredienser:
lax
matlagningsyougurt
vitlök (efter smak)
1 kruka färsk mynta
1 kruka färsk mynta
salt
peppar
1 citron
körsbärstomater
sockerärtor
Peppra och pressan citronsaft över laxen, tillaga lax och tomater i ugnen, ca 20-25 min, 175 grader. Gör cous- cous enligt anvisningar på paket. Hacka mynta och pressa vitlök i mattlagningsyoghurt, smaka av med salt och peppar.
Ett tips: det finns smaksatta cous-cous, jag köpte en med chilli och aprikoser, den var väldigt god.
Kommentarer
Trackback