3:e advent

Igår hade jag bjudit över mamma och pappa på julsmörgåsar. Och så ville jag testa en sill jag tänkte ha på vårat julbord på julafton. Västerbottensill!
Vi var på Pilkrog med jobbet på julbord för några veckor sedan. Västerbottensillen blev min favorit.


Liten silltallrik här. Den blev godkänd. Så den och pappas sill blir det på julbordet i år.



Juliga smögåsar med köttbullar, julskinka, gräddost, leverpastej och vildsvinskorv.



Slängde ner lite yogurt i min glassmaskin. Så frozen yogurt med valnötter och chokladsirap till dessert.
Enda anledningen att jag gjorde yogurt glass var för jag hittade Yoggis yogurt med mjölkkolasmak.
Det blev gott, lite som sorbet. Fast personligen föredrar jag gräddglass!

 

                                                                                                                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback