Sommar cheesecake!
Lättaste och snabbaste receptet som jag hittade på arla. Men jag skriver ut det här ändå!
Ingredienser:
75 g smör
10 digestive kex
2 burkar Kesselaa rabarber
3 äggulor
färska bär till garnering
Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Rör samman kvarg och äggulor till en jämn smet. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min (tiden varierar)
Garnera med färska bär när kakan svalnat!
Ingredienser:
75 g smör
10 digestive kex
2 burkar Kesselaa rabarber
3 äggulor
färska bär till garnering
Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Rör samman kvarg och äggulor till en jämn smet. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min (tiden varierar)
Garnera med färska bär när kakan svalnat!
Kommentarer
Trackback