Gott till grillat! Halloumi & svamp

Parmalindad halloumi med rosmarin

200 g Halloumi
4 skivor parmaskinka
färsk rosmarin

Skär halloumin i 8 skivor, skär skinkan i lagom stora bitar att man kan linda dem runt halloumin. Lägg lite rosmarin på osten vira sedan in ost i skinka. KLART

Svamphattar med tomat och mozzarella

8 portobellosvampar

Örtolja:

1 dl olivolja
1 msk balsamvinäger
3 msk hackade färsta örter, tex. timjan, rosmarin, basilika


Fyllning:

1 stor tomat
1 bit mozzarella, skuren i bitar
1 msk hackade färska örter

Blanda ihop örtolja.  Dra loss foten från svamparna. Marinera sedan svamphattarna i örtoljan. Blanda ihop fyllningen i en skål.
Torka av svamparna och lägg dem med undersidan på grillen några minuter. Vänd sedan på dem och lägg på fyllningen. Grilla under lock tills fyllningen smält. KLART!





                                                                                                                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback