Kyckling & mango chutney paj (Tisdagsmiddag v. 46)
Igår var vi hos Tia och åt och kollande på Desprate. Hon bjöd på kycklingpaj. Det är den första kycklingpaj jag någonsin ätit och jag tyckte mycket om den. Jag ska nog laga den till mig och Rikard någon gång nästa vecka faktist. Här kommer receptet på en gång!
Kyckling & mango chutney paj
Ingredienser:
1 sats paj deg
4 kycklingfileér
1 pkt bacon
1 lök
2 dl creme fraide
3 msk mango chutney
½ paprika
1 st annanasring
salt
peppar
curry, paprika krydda
Riven ost
Skär kycklingen i små kuber, stek tills den fått färg, krydda! Tillsätt därefter finhackad lök. Skär/klipp bacon i mindre bitar och stek den tills den blir knaprig. Blanda creme fraiche, mango chutney, finhackad paprika och ananas i en stor skål. krydda med curry. Rör sen ihop kyckling och baconen i röran, och häll över i ett paj skal. Strö över ost och grädda i ugn på 200grader i ca 30-35 min!
Vi var alla så hungriga igår så vi han äta en stund innan vi kom på att vi ska fota maten. Mina bilder blir så gula när tar kort i mörker och blixten slås på. Får ta en bättre bbild när jag lagar den själv.
2 dl creme fraide
3 msk mango chutney
½ paprika
1 st annanasring
salt
peppar
curry, paprika krydda
Riven ost
Skär kycklingen i små kuber, stek tills den fått färg, krydda! Tillsätt därefter finhackad lök. Skär/klipp bacon i mindre bitar och stek den tills den blir knaprig. Blanda creme fraiche, mango chutney, finhackad paprika och ananas i en stor skål. krydda med curry. Rör sen ihop kyckling och baconen i röran, och häll över i ett paj skal. Strö över ost och grädda i ugn på 200grader i ca 30-35 min!
Vi var alla så hungriga igår så vi han äta en stund innan vi kom på att vi ska fota maten. Mina bilder blir så gula när tar kort i mörker och blixten slås på. Får ta en bättre bbild när jag lagar den själv.
Kommentarer
Trackback