Chokladklubban!

Igår åt jag upp båda mina chokladklubor jag köpte på chokladfestivalen!



Jag köpte två olika smaker. En med smak av cointreau och en med smak av hasselnöt.
Instruktionerna på baksidan av förpackningen visade en kopp med varm mjölk, så skulle man doppa klubban och låta chokladen smälta där i.





Jag tror jag hade en för stor kopp för första  chokladklubban för mjöken smaka aldrig choklad, bara varm grynig mjölk. Men det var gott att slicka på klubban emellanåt när jag doppa den i mjölken och chokladen smälte. När jag åt min andra klubba tog jag bara lite mjölk i botten av en kopp, så jag kunde doppa och äta klubban som en klubba.
Rikard hade lite mera tålamod med sin klubba. Han tog en normalstor kopp med varm mjölk och lät sin chokladklubba smälta där i under omrörning. Det resulterade i en sjukt god chokladdryck. Jag grämde mig lite att jag inte hade gjort på de viset med min cointreauklubba.


Jag ger chokladklubborna tummen upp! Både som godis och dryck!
                                                                                                                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback