Onsdagsmiddag v.5
Igår var det min tur att laga mat. Eftersom jag håller på att förbereda mig och mina studier för semester har jag inte mycket tid att lägga på matlagning just nu. Så jag valde att göra en rätt som var snabb att tillaga, och jag utmanade mig själv även med att göra lite nyttigare mat med tanke på att jag kommer ligga på solstol i bikini från och med söndag :)
Det blev marinerad kyckling med cous-cous sallad, förvånadsvärt gott tyckte jag själv att det var (jag som har så svårt för sallader). Det här kommer jag göra fler gånger.
Nu följer några bilder, recept kommer senare.
Jag hade granatäpple i cous-cousen. Det var första gången jag åt granat äpple och jag är väldigt glad att jag googlade på det innan och kollade den här videon för annars hade nog fortfrande torkat rött stänk från mitt kök.
Det blev marinerad kyckling med cous-cous sallad, förvånadsvärt gott tyckte jag själv att det var (jag som har så svårt för sallader). Det här kommer jag göra fler gånger.
Nu följer några bilder, recept kommer senare.
Jag hade granatäpple i cous-cousen. Det var första gången jag åt granat äpple och jag är väldigt glad att jag googlade på det innan och kollade den här videon för annars hade nog fortfrande torkat rött stänk från mitt kök.
Kommentarer
Postat av: Satu
Jag plockar alltid ut kärnorna under vatten. En bunke med ljummet vatten, skräpet flyter upp till ytan och kärnorna hamnar på botten :)
Postat av: kine
såg gott ut!! När kommer receptet??? :p
Trackback