Tias fetaostfyllda oreganobiffar
1 kg Nötfärs
2 st ägg
1 st lök
1 kruka färsk oregano
1 skvätt grädde
paprika-krydda
salt & peppar
1 paket Feta ost
Finhacka löken, och oreganon. Ha ner i färsen tillsamman med ägg, grädde å kryddor. Platta ut färsblandningen i handen å lägg en fetaost "stav" i mitten å viker ihop köttfärsen, och platta åt så ingen ost syns. Ner i pannan å stek några min.
Klyftpotatis:
Tvätta potatisen och låt skalet vara kvar. Blanda ihop olja, salt, peppar, potatiskrydda och pressa vitlök. Blanda om allt med potatisen. In i ugnen på 225 grader i ca 30 min
2 st ägg
1 st lök
1 kruka färsk oregano
1 skvätt grädde
paprika-krydda
salt & peppar
1 paket Feta ost
Finhacka löken, och oreganon. Ha ner i färsen tillsamman med ägg, grädde å kryddor. Platta ut färsblandningen i handen å lägg en fetaost "stav" i mitten å viker ihop köttfärsen, och platta åt så ingen ost syns. Ner i pannan å stek några min.
Klyftpotatis:
Tvätta potatisen och låt skalet vara kvar. Blanda ihop olja, salt, peppar, potatiskrydda och pressa vitlök. Blanda om allt med potatisen. In i ugnen på 225 grader i ca 30 min
Kommentarer
Trackback