Vita marsipanägg

3 st. Dubbelnougat chokladkakor (50 g)
150 g mandelmassa
Florsocker
100-150 g vit choklad
Strössel

Blanda mandelmassan med lite florsocker oh lite vatten, så den blir lagom “kletig” .
Dela nougaten i bitar. Ca 8 bitar/chokladkaka. Forma nougatbitarna till små ägg. Klä det med mandelmassan.
Smält vit choklad. Rulla äggen i den smälta vita chokladen.
Strö över strössel.

                                                                                                                                                          

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilka söta! Glad påsk!

2011-04-22 @ 10:01:22
Postat av: Linnea

Tackar! Glad Påsk!!

2011-04-22 @ 11:03:40
URL: http://lovelylinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback