Vita marsipanägg
3 st. Dubbelnougat chokladkakor (50 g)
150 g mandelmassa
Florsocker
100-150 g vit choklad
Strössel
Blanda mandelmassan med lite florsocker oh lite vatten, så den blir lagom “kletig” .
Dela nougaten i bitar. Ca 8 bitar/chokladkaka. Forma nougatbitarna till små ägg. Klä det med mandelmassan.
Smält vit choklad. Rulla äggen i den smälta vita chokladen.
Strö över strössel.

150 g mandelmassa
Florsocker
100-150 g vit choklad
Strössel
Blanda mandelmassan med lite florsocker oh lite vatten, så den blir lagom “kletig” .
Dela nougaten i bitar. Ca 8 bitar/chokladkaka. Forma nougatbitarna till små ägg. Klä det med mandelmassan.
Smält vit choklad. Rulla äggen i den smälta vita chokladen.
Strö över strössel.


Kommentarer
Postat av: Lina
Vilka söta! Glad påsk!
Postat av: Linnea
Tackar! Glad Påsk!!
Trackback