Knäckig rabarberpaj!

Det här receptet såg jag i senaste buffé tidningen. Jag testade den igår och det var riktigt godis-gott!

Ingredienser:

500 g rabarber
2 dl havregryn
2 dl socker
1 3/4 tsk bakpulver
1 krm vaniljsocker
125 g smör
½ dl vispgrädde
½ dl ljus sirap

vaniljglass till servering

Sätt ungen på 150 grader. Smörj en ugnsform. Ansa och skär rabarberna i bitar. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smöret i en kastrull tillsammans med grädde och sirap, blanda ner de torra ingredienserna. Bred smeten över rabarberna. Grädda i 40 -50 minuter, tills pajjen fått fin färg. Servera med vaniljglass!





                                                                                                                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback